Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας

Επιθεώρηση και αξιολόγηση:

Πριν ξεκινήσουμε οποιοδήποτε έργο στεγάνωσης, διενεργούμε ενδελεχή έλεγχο και αξιολόγηση της ταράτσας σας. Αυτό μας βοηθά να εντοπίσουμε υπάρχοντα προβλήματα, πιθανές ευπάθειες και την καταλληλότερη μέθοδο στεγανοποίησης για τον συγκεκριμένο τύπο στέγης. Η έμπειρη ομάδα μας δίνει προσοχή ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες για να εξασφαλίσει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση.

Στεγανοποίηση ταράτσας

Αναλαμβάνουμε αποτελεσματικά με τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς να στεγανοποιήσουμε την ταράτσα οποιουδήποτε κτιρίου, με προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στεγάνωσης είτε έχετε επίπεδη στέγη, κεκλιμένη, βεράντα ή οποιοδήποτε άλλο τύπο. Με ταχύτητα και συνέπεια στο αποτέλεσμα θα προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την μόνωση της ταράτσας του κτίριού σας.

Συντήρηση και μόνωση:

Με την τακτική συντήρηση μεγιστοποιείτε τη διάρκεια ζωής της ενεργειακής απόδοσης που προσφέρει η μονωμένη στέγη σας. Με τις επιθεωρήσεις ρουτίνας, τους κατάλληλους καθαρισμούς και τις απαραίτητες επισκευές που μπορεί να πραγματοποιήσει η ομάδα μας διασφαλίζεται ότι η μόνωση της ταράτσας μένει στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση, παρέχοντας την αδιαβροχοποίηση, αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας, λειτουργώντας ως θερμομόνωση για να έχετε την κατάλληλη θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Μόνωση - Υγρομόνωση ταρατσών

Κλείστε ένα ραντεβού

Εάν είστε έτοιμοι να προστατέψετε την ταράτσα σας με αξιόπιστες λύσεις στεγανοποίησης, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα. Η ομάδα μας είναι εδώ για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας, να παράσχει λεπτομερείς πληροφορίες και να προγραμματίσει μια διαβούλευση. Αφήστε μας να είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την προστασία της ταράτσας σας.