Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας

Υγρομόνωση ταρατσών

Συνεργάζομαι με ανθρώπους και οικογένειες από όλη την Ελλάδα για να βελτιώσω τις συνθήκες διαβίωσης τους με το να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες της μόνωσης - υγρομόνωσης και να αναβαθμίσω το κάθε σπίτι τόσο ώστε οι άνθρωποι που μένουν σε αυτό να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Εργάζομαι βάσει μίας νέας μεθόδου μόνωσης, μέθοδος που τώρα ξεκινάει στην Ελλάδα και εμπορεύομαι ένα νέο, εξειδικευμένο υλικό το οποίο γνωρίζω άψογα και του οποίου τα οφέλη έχουν καταπλήξει τα νοικοκυριά που το έχουν εφαρμόσει.

Είμαστε μια κορυφαία εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών υπηρεσιών στεγανοποίησης για στέγες κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών στεγών. Με την τεχνογνωσία μας, τις προηγμένες τεχνικές και τα υλικά υψηλής ποιότητας, διασφαλίζουμε ότι η ταράτσα σας παραμένει προστατευμένη από ζημιές από νερό, διαρροές και άλλα πιθανά προβλήματα.

Κυρατζάκος Αθανάσιος

Ιδρυτής

Θέλετε βοήθεια?Καλέστε μας

+30 6975737301 ή kiratzakos@yahoo.gr

Η ιστορία μας

Υπηρεσία υγρομόνωση ταρατσών

Μερικά λόγια για εμάς

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε όλα τα νοικοκυριά, διότι θέλω όλοι να έχουν πρόσβαση σε άρτιες συνθήκες διαβίωσης και να λύσουν τα προβλήματα ψύχους ή υπερβολικής ζέστης τον χειμώνα και το καλοκαίρι με σκοπό το σπιτικό τους, που είναι η περιουσία τους να μπορεί να τους στεγάσει χωρίς να ανησυχούν για το κόστος της σωστής διατήρησης των θερμοκρασιών.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Τρεις λόγοι που μας προτιμούν

Τεχνογνωσία - Εμπειρία

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, η ομάδα μας έχει αναπτύξει βαθιά κατανόηση των διαφόρων συστημάτων στέγης και τεχνικών στεγάνωσης.

100% Guarantee

Παροχή 20ετούς γραπτής εγγύησης

Ποιοτικά υλικά

Πιστεύουμε στη χρήση μόνο υλικών υψηλής ποιότητας για τα έργα στεγανοποίησης μας.